Skip to content

Online logopedie

Naast logopedie in onze praktijken, bieden we ook online logopedie. Dat is handig als u niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld door reistijd, verblijf in het buitenland of als er overheidsmaatregelen van kracht zijn.

Online logopedie kunt u volgen in uw eigen omgeving: thuis, op school of als u in het buitenland woont of werkt. U spreekt onze logopedist via beeldbellen. Dat gaat het best met een groot beeldscherm, zoals van uw pc of tablet.

Voorafgaand aan elke afspraak ontvangt u via e-mail een link naar ons programma. Ook ontvangt u van ons een eenvoudige instructie. Op de afgesproken dag en tijd klikt u op de link en ziet en hoort u de logopedist.

Een online behandeling duurt 25 minuten.

Online logopedie verloopt zoals u gewend bent, alsof we tegenover elkaar aan een tafel in dezelfde ruimte zitten. We doen oefeningen, geven advies en we voorzien u of uw kind van huiswerk, om thuis verder te werken en oefenen.

Is logopedie nieuw voor u? We doen dan eerst een onderzoek, ook online. Tijdens het onderzoek bepalen we gezamenlijk of logopedie nodig is en het niveau waarop we kunnen starten. Daarvan maken we een behandeltraject. Gedurende het traject doen we terugkerend onderzoek om de voortgang te meten.

Uiteraard gaat uw privacy boven alles. Wij maken daarom gebruik van een videobeeldbelprogramma dat volledig voldoet aan de eisen van de privacywetgeving.

Online logopedie wordt net als logopedie in de logopediepraktijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Om het zeker te weten kunt u het beste uw eigen zorgverzekering raadplegen.

Aanmelden voor
online logopedie?

Bel 06-48593761

Of gebruik het aanmeldformulier.

Ervaringen

Astrid
Lees verder
Altijd fijn om er weer te zijn met mijn kind. Hij gaat echt met plezier naar logopedie!
Arjan
Lees verder
Vanaf het begin hebben we ons erg vertrouwd gevoeld met de manier van werken. Met verschillende oefeningen en tips konden we ook thuis blijven oefenen.
Annet
Lees verder
Altijd fijn om er weer te zijn met mijn kind. Hij gaat echt met plezier naar logopedie!

Vragen over online logopedie?

Wij zijn er om u te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Post

Koningsspil 47
7773 NJ Hardenberg

Aanmelden voor online logopedie

Bel voor aanmelden 06-48593761 

Of gebruik dit aanmeldformulier.